Kundcase // Rusty Rascals!

Kundcase //
Rusty Rascals!

Bransch: Barbershop, Café Vart: Hammarby Sjöstad, Norra Djurgårdsstaden, Uppsala m.fl.

Rusty Rascals är en barbershop med café och försäljning av diverse skönhetsprodukter i en och samma lokal. Företaget började i Hammarby Sjöstad och har sen växt till flera locations. Vi började vårt samarbete med Rusty Rascals då vi byggde deras hemsida rustyrascals.com. Vi har sedan utvecklat hemsidan vidare med hjälp av data från bl.a. Google Analytics, samt utfört annonsering via Google Ads.

 • Webbdesign – Komplett hemsidebygge

 • Webbanalys – Google Analytics

 • Marknadsföring – Google Ads

Arbetet är pågående och utveckling sker agilt, vid behov och med nära samarbete. Många förändringar har skett på hemsidan sedan den första utgåvan, då verksamheten växer konstant i samband med att vi möter behoven.

Se hemsidan
Jag vill också!

Är du också intresserad av att jobba med oss?

En av våra starka sidor är att vi erbjuder allt under ett och samma tak. Du behöver inte ha kontakt med ett flertal olika byråer, du behöver inte kämpa med att få dom att kommunicera med varandra eller sitta klämd i mitten för att få något gjort. Vi är ett team som jobbar bra tillsammans och besitter kunskaper som kompletterar varandra fullt ut, för att kunna ge dig dom bästa förutsättningarna för flera kunder och affärer via din hemsida.

 Fyll i din information här nedan så hör vi av oss till dig så fort vi kan! Vill du kontakta oss direkt så hittar du vår kontaktinformation längre ner på sidan.

  DIN SYNLIGHET
  PÅ INTERNET.

  NU KÖR VI

  BESÖKSADRESS

  Lugnets Allé 48D
  120 66 Stockholm
  Gatuplan

  BESÖKSADRESS

  Lugnets Allé 48D
  120 66 Stockholm
  Gatuplan

  POSTADRESS

  Konvojgatan 1
  120 62 Stockholm
  Gatuplan

  POSTADRESS

  Konvojgatan 1
  120 62 Stockholm
  Gatuplan

  RING OSS

  08-1245 2234