Account Manager / Mediasäljare

Sökmotoroptimering / SEO
Stockholm, Heltid

Vill du jobba med Google’s produkter & tjänster?

Vi rekryterar för tillfället Account Managers / Mediasäljare. Du kommer bli en del av vårt befintliga SEO team. Här finns en bra möjlighet att bli kontorschef eller försäljningschef om man visar framfötterna.

Därför söker vi två(2) Mediasäljare / Account Managers som vågar hoppa på ett tåg i full fart.

Var inte rädd, alla har sökt ett jobb någon gång, så tveka inte på att slänga iväg din ansökan, dessutom helt utan CV längre ned genom att bara svara på lite frågor.
Vi ser fram emot höra från dig!

Vad vi gör

Välkommen till Solution Group AB, ett snabbt växande företag med stora ambitioner. Vill du ha ett kul och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter samt en lön utan tak? Vi är certifierade partners med världens största sökmotor Google, och är proffs på SEO.

Vill du ta chansen att jobba som mediesäljare av interaktiva lösningar hos ett bolag som är i farten och som går en spännande framtid till mötes? Vi står i expanderingsfas och söker mediasäljare till vårt kontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm. För att fortsätta växa söker vi nu fler kollegor som vill vara med på framgångsresan. Vi hjälper våra kunder att på ett framgångsrikt sätt nå rätt målgrupper genom SEO och annonsering på internet.

De primära produkterna vi presenterar för våra kunder är framförallt sökmotoroptimering(seo), webbutveckling, digital marknadsföring på Google, Facebook, LinkedIn samt Instagram för att nämna några. Det roliga med det vi pysslar med är att vi hjälper företag öka sina resultat, vilket resulterar i väldigt långsiktiga, lojala och trevliga samarbeten.

Vad vi söker och vad du kan förvänta dig

Är du personen vi söker kommer denna annons ge dig ett pirr i magen, vi hoppas givetvis att det är just du.
Vi har som krav att du har erfarenhet inom försäljning, B2B. Har du dessutom erfarenhet inom mediebranschen sedan tidigare är det ett stort plus.

  • Vi vill att du ska ha drivet och dessutom förmågan att självständigt driva affären från första samtalet till avslut.

  • Du har ett glatt humör och är van att arbeta i grupp, en glädjespridare helt enkelt.

  • Vi ser gärna att du är en nätverkande person som älskar det sociala.

  • Har du en högskoleutbildning eller en eftergymnasial utbildning är det bra, men absolut inget krav. Vi ser främst till rätt personlighet.

  • Du är målmedveten och brinner för utveckling.

  • Du har starkt intresse för att vara först över mållinjen.

  • Du tycker det är kul med försäljning och gillar ett högt tempo.

  • Utöver detta ser vi gärna att du Är en kreativ och starkt driven säljare som drivs av att nå sina mål och att därmed tjäna mycket pengar.

  • Vi vet att om du skall lyckas behöver du vara handlingskraftig och inte tveka på att lyfta luren och boka möten/sälja vilket kommer att vara en absolut nödvändighet.

  • Är du utöver detta duktig på att driva affären framåt och komma till avslut kommer du att få njuta av livets goda då vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter både i form av en attraktiv provisionsmodell samt förmånsalternativ.

Lönevillkor

Lönen diskuterar vi individuellt. Vi erbjuder en stabil grundlön + en generös provision.

Vi vet att tryggheten är viktig. Dock anser vi att som säljare skall tryggheten ligga hos varje individ vad gäller att uppnå sina mål och resultat. Därför diskuterar vi fram det som passar bäst för just dig!

Vad kommer mina arbetsuppgifter bestå av?

Eftersom vi söker Account Managers / Säljare så består en större del av din tid att kommunicera med företag och sälja in bl a Google’s produkter & tjänster.

Vad behöver jag ha för att söka tjänsten?

En skön personlighet med mycket energi och glädje!(+ tidigare B2B försäljningserfarenhet)

Vilka möjligheter/förmåner kan Solution Group erbjuda mig?

Vi kommer fortsätta expandera, och söker ständigt nya ansvarspersoner. Sen har vi en hel del interna förmåner i form av gymkort, busskort, mobiltelefon, dator mm som diskuteras efter behov.

Ansök nu,
inget CV behövs!

1 Step 1
3. Har du en kandidatexamen inom ekonomi, marknadsföring och/eller kommunikation alternativt yrkeshögskoleexamen inom försäljning?
4. Har du erfarenhet av försäljning inom mediabranschen?
5. Har du erfarenhet inom att arbeta med SEO?
6. Har du erfarenhet att sälja SEO?
7. Har du vidrört SEO och anser att du har en viss kunskaper kring tjänsten?
8. Har du erfarenhet av att sälja annonser/marknadsföring till företag?
9. Vilka av följande punkter stämmer in på dig?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

DIN SYNLIGHET
PÅ INTERNET.

NU KÖR VI

BESÖKSADRESS

Lugnets Allé 48D
120 66 Stockholm
Gatuplan

BESÖKSADRESS

Lugnets Allé 48D
120 66 Stockholm
Gatuplan

MAILA OSS

INFO@SOLUTIONGROUP.SE

RING OSS

08-1245 2234