Få en gratis SEO-analys!

Få en analys av er hemsida, där vi manuellt tittar på delar av er hemsida som vi vet är viktiga efter att ha hjälpt över 350 kunder.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Vad är SEO?

Ett sätt att arbeta med digital marknadsföring är att nyttja SEO vilket står för Search Engine Optimization och det innebär att man optimerar en hemsida på ett sätt så att sökmotorer premierar din specifika hemsida mer än andras.

Syftet med SEO är att den ska ha en effekt på hemsidans position på sökmotorerna, det vill säga att den ska komma högre upp i sökresultatet.

Vilka är fördelarna med SEO?

  • Majoriteten av alla personer som söker efter en tjänst eller en produkt använder sig av sökmotorer för att hitta företaget som erbjuder den tjänsten/produkten som personen söker efter.
  • 95% av alla som gör en sökning via en sökmotor, exempelvis Google hittar det de söker efter på förstasidan. Detta innebär att om du som erbjuder tjänsten eller produkten inte syns på förstasidan så går du miste om 95% av dina potentiala kunder.
  • Att vara synlig i sökmotorerna ökar relevant trafik till din hemsida vilket leder till fler sålda tjänster/produkter. Detta då du fångar upp kunden precis när den söker efter just det du erbjuder.

DIN SYNLIGHET
PÅ INTERNET.

NU KÖR VI

BESÖKSADRESS

Lugnets Allé 48D
120 66 Stockholm
Gatuplan

BESÖKSADRESS

Lugnets Allé 48D
120 66 Stockholm
Gatuplan

MAILA OSS

INFO@SOLUTIONGROUP.SE

RING OSS

08-1245 2234