Kundcase // Ebba & Jag!

Kundcase //
Ebba & Jag!

Bransch: Livsstilsbutik, kläder, inredning Vart: Södermalm

Ebba & Jag är en livsstilsbutik med karaktär och känsla. Hit kommer man för att hitta någonting speciellt och för att få inspiration att förnya sin garderob och sitt hem. Ebba & Jag bedriver webshop, där dom säljer sina produkter online. Vi påbörjade vårat arbete med Ebba & Jag när vi tog på oss att designa om deras nuvarande hemsida. Detta involverade även att uppdatera och konfigurera om en befintlig WooCommerce med lite för många år på nacken sedan senaste uppdateringen, samt att ”styla” om hemsidan i sin helhet.

 • Webbdesign – Komplett hemsidebygge

 • Webshop – WooCommerce

Arbetet är pågående och utveckling sker agilt, vid behov och med nära samarbete. Många förändringar har skett på hemsidan sedan den första utgåvan, då verksamheten växer konstant i samband med att vi möter behoven.

Se hemsidan
Jag vill också!

Är du också intresserad av att jobba med oss?

En av våra starka sidor är att vi erbjuder allt under ett och samma tak. Du behöver inte ha kontakt med ett flertal olika byråer, du behöver inte kämpa med att få dom att kommunicera med varandra eller sitta klämd i mitten för att få något gjort. Vi är ett team som jobbar bra tillsammans och besitter kunskaper som kompletterar varandra fullt ut, för att kunna ge dig dom bästa förutsättningarna för flera kunder och affärer via din hemsida.

 Fyll i din information här nedan så hör vi av oss till dig så fort vi kan! Vill du kontakta oss direkt så hittar du vår kontaktinformation längre ner på sidan.

  DIN SYNLIGHET
  PÅ INTERNET.

  NU KÖR VI

  BESÖKSADRESS

  Lugnets Allé 48D
  120 66 Stockholm
  Gatuplan

  BESÖKSADRESS

  Lugnets Allé 48D
  120 66 Stockholm
  Gatuplan

  POSTADRESS

  Konvojgatan 1
  120 62 Stockholm
  Gatuplan

  POSTADRESS

  Konvojgatan 1
  120 62 Stockholm
  Gatuplan

  RING OSS

  08-1245 2234